Volkomen opgeladen en zeer geïnspireerd

Wat was ik eraan toe om mijn hoofd leeg te maken, boeken te lezen zonder ‘de rode pen’ in de aanslag te hoeven houden, nieuwe avonturen te beleven en inspiratie op te doen. 

Na bijna drie weken vakantie kan ik stellen dat het bovenstaande allemaal gelukt is. Mijn hoofd wás leeg (maar is inmiddels alweer gevuld met nieuwe indrukken, ideeën en plannen) en dankzij mijn nieuwe e-reader kon ik op reis meer boeken meenemen en lezen dan ooit tevoren.

Tijdens mijn rondreis door Ierland (wát een prachtig land!) heb ik de nodige avonturen beleefd. Ze inspireerden me tot het schrijven van een reisverslag in columns, dat je hier vindt:  https://christienromp.nl/category/blog/reisverhalen/ierland.

Nu mijn vakantie bijna voorbij is, verheug ik me op de opdrachten die al op me liggen te wachten. Ik ben alvast begonnen met het redigeren van een manuscript en heb een afspraak gemaakt voor een wandeling voor eigen! magazine Arnhem. Ik ben er weer, volkomen opgeladen en zeer geïnspireerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.