wat mensen zeggen

Een kleine greep uit de vele reacties die ik in de loop der jaren ontving naar aanleiding van een door mij geschreven artikel, boek, column, verhaal of blogpost, gegeven cursus of workshop, geleverde (manuscript)redactie of schrijfcoaching. 

“Christien heeft mij tien maanden lang geholpen met het bijschaven en verbeteren van MCTL, een methodiek voor de toepassing van IT. Ondanks het wat zakelijke onderwerp is ze een enorme steun geweest. Daarnaast heeft ze tussendoor ook nog de redactie van mijn eerste boek gedaan en dat is inmiddels verschenen. Al met al heb ik heel prettig met Christien gewerkt en ik kan haar van harte aanbevelen.”
Ton van den Hoogen, Tot Z Diensten B.V. 

“Christien van ‘Tekstfontein’ heeft gezorgd voor de eindredactie van mijn sprookjesfeuilleton. Het klikte met deze warme, erg professionele vrouw. Wat een ervaring!”
Carine Maes, auteur ‘Raaf’.

“Ik ben zeer tevreden met de zorgvuldigheid waarmee je de tekst van mijn manuscript hebt bijgeschaafd.”
Jacques Hermelijn, auteur van onder meer ‘Florinda’s tweede keus’.

“Ik typ en delete, schrap en voeg toe. Ik vergeet de tijd, verwaarloos mijn huishoudelijke plichten, laat de broodjes verbranden, hoor niet meer wat mijn wederhelft zegt. Ja, ik weet het zeker: ik ben nu al verslaafd!”
Margo Eggermont, over de cursus columns schrijven.

“Echt een aanrader, die Skypeworkshop van TekstFontein met opdrachten waar je echt wat van kunt leren.”
Saskia van den Bor, tekstschrijver. na het volgen van de voor haar op maat gemaakte workshop ‘Schrappen en Prikkelen’.

“Ik ben erg blij met Christien. Ik had de offerte snel in huis en ook haar reactie op mijn manuscript had ik ruim voor de deadline binnen. Haar enthousiasme vond ik heel prettig, dat was voor mij een reden om met haar samen te werken. Christien is iemand met hart voor haar vak en dat vak verstaat ze ook nog eens goed. Een gouden combinatie!”
Lisanne van de Weerdhof, auteur ‘Werken vanuit je DNA’.

“Chris!! Weer ademloos gelezen! Met kippenvel (terwijl het hier in Singapore toch echt 30 graden is), met tranen over mijn wangen van ontroering en vervolgens met een grijns van oor tot oor. Zo eerlijk en zo puur als jij (be)schrijft, ik snap niet dat er nog geen ellenlange rij met uitgevers voor de deur staat!”
Suzie Grinwis via LinkedIn, in reactie op ‘Niet meer van jou‘. 

“We zijn zo blij met jouw teksten voor onze website. Je hebt exact weten te omschrijven wat wij met onze muziek willen overbrengen.”
Belinda Kamps & Feico van Soest

“Jouw cursus is precies wat ik nodig heb: een steuntje in mijn rug en een leidraad. Jammer dat het al is afgelopen!”
Iboja Hanselman, over de cursus columns schrijven.

“Je bent een kei in sfeer weergeven in je tekst. Precies zoals wij het bedoelden, no-nonsense.”
Helen Dekens, officemanager DDJ Accountants & Adviseurs.

“Christien geeft op een positieve en constructieve wijze feedback. Ze gaf me nieuwe inzichten voor mijn verhaal. Zo hoort het te gaan met een redacteur.”
Emma Groot, auteur ‘Bitterzoete Herinneringen’.

“Christien weet steeds weer het verschil te maken tussen een gewone tekst en een boeiend artikel.”
Pascal Gödden, redacteur eigen! magazine Arnhem.