CONTACT

TekstFontein is een initiatief van tekstschrijver/redacteur Christien Romp en is gevestigd in Velp bij Arnhem.

Wil je meer weten over het schrijven en/of redigeren van teksten of over de eindredactie van jouw manuscript, ben je op zoek naar een professionele schrijfcoach, wil je jouw column door mij laten perfectioneren of er een door mij laten schrijven, ben je benieuwd naar de cursus columns schrijven, of wil je me alleen iets vragen of vertellen?

kiezen voor TekstFontein

Het wemelt op internet van de tekstschrijvers, redacteuren en schrijfcursussen. Waarom zou je dan kiezen voor TekstFontein? Ik begrijp best dat je niet zomaar met iedereen in zee gaat (dat doe ik zelf ook niet) en daarom nodig ik je uit kennis te maken met TekstFontein.

contact met TekstFontein

Je kunt in onderstaand formulier aangeven wat jij nodig hebt: een tekst, de redactie* van een tekst, schrijfcoaching of de cursus columns schrijven. Ik neem zo snel mogelijk na ontvangst van jouw mail contact met je op. (Mocht je na 24 uur geen bericht van mij ontvangen hebben, kijk dan even of het tussen jouw ongewenste mail terechtgekomen is.)

* Voor een offerte voor de (eind)redactie van je manuscript wil ik je vragen het contactformulier op de pagina ‘Manuscript’ in te vullen.

Wat ik nodig heb:(vereist)

Je vindt TekstFontein ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Privacybeleid

Wil je weten wat ik met jouw persoonlijke gegevens doe (en vooral: niet doe)? Bekijk dan mijn privacyverklaring. Je vindt die hier

Leveringsvoorwaarden

Op alle opdrachten zijn de leveringsvoorwaarden van TekstFontein van toepassing. Laat je het me weten als je ze per mail wilt ontvangen?

Kamer van Koophandel

TekstFontein Veluwezoom is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 50276530.