CONTACT


TekstFontein is een initiatief van tekstschrijver/redacteur Christien Romp en is gevestigd in Velp bij Arnhem.

 

Wil je meer weten over het schrijven en/of redigeren van teksten of over de eindredactie van jouw manuscript, ben je op zoek naar een professionele schrijfcoach, wil je jouw column door mij laten perfectioneren of er een door mij laten schrijven, ben je benieuwd naar de cursus columns schrijven, of wil je me alleen iets vragen of vertellen?

ontdek tekstfontein

kiezen voor TekstFontein

Het wemelt op internet van de tekstschrijvers, redacteuren en schrijfcursussen. Waarom zou je dan kiezen voor TekstFontein? Ik begrijp best dat je niet zomaar met iedereen in zee gaat (dat doe ik zelf ook niet) en daarom nodig ik je uit kennis te maken met TekstFontein.

kennismaken met TekstFontein

Je kunt in onderstaand formulier aangeven wat jij nodig hebt: een tekst, de redactie van een tekst/manuscript of de cursus columns schrijven.

Wil je dat ik een tekst voor of over jou schrijf, en woon of werk je in of dicht bij Velp (Gld.), dan maak ik graag een afspraak met je voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in (de buurt van) Arnhem. Werk/woon je wat verder weg of kun je in je agenda moeilijk tijd vrijmaken voor mijn bezoek, dan kan dat gesprek ook plaatsvinden via de telefoon. Je kunt onder ‘opmerkingen/vragen’ doorgeven of je een (telefonisch) kennismakingsgesprek op prijs stelt.

Heb je interesse in de (eind)redactie van jouw tekst en manuscript of in de cursus  columns schrijven, dan stuur ik je uitgebreide informatie toe, na de ontvangst van jouw mail.

contact

In het formulier* hieronder kun je aangeven wat TekstFontein voor jou kan betekenen. Wil je me alleen iets vertellen of vragen, dan kun je jouw vraag/opmerking ook in dit formulier kwijt.

* Heb je een dag na het versturen van het formulier nog niets van me gehoord, check dan even of mijn bericht in jouw spambox beland is. Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele e-mail mist, voeg info (at) tekstfontein.com dan toe aan de lijst van veilige afzenders. 

Je vindt TekstFontein ook op Facebook en Twitter.

LOGO_rond

Leveringsvoorwaarden

Op alle schrijfopdrachten zijn de leveringsvoorwaarden van TekstFontein van toepassing.

Kamer van Koophandel

TekstFontein Veluwezoom is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 50276530.