schrijfcoaching

Ben jij een boek aan het schrijven en worstel je – zoals veel schrijvers – met allerlei vragen en onzekerheden? Houd je van schrijven maar ben je het plezier erin daardoor al lang kwijt? Dan biedt schrijfcoaching uitkomst!

professioneel klankbord

Het is fijn om tijdens het schrijven van je verhaal een klankbord te hebben. Iemand aan wie je kunt vragen of je op de goede weg bent of hoe je verder moet. Een professional die begrijpt dat je soms de juiste woorden niet kunt vinden en bij wie je tijdens het schrijfproces met al je vragen terecht kunt: jouw schrijfcoach!

Als schrijfcoach heb ik iets belangrijks met jou gemeen: de liefde voor (geschreven) verhalen. Ik adviseer je graag en geef je suggesties voor nieuwe invalshoeken. Twijfel je over taalkundige aspecten? Als ervaren redacteur weet ik precies waar ik op moet letten en hoe ik kan helpen je tekst te verbeteren.

mogelijkheden schrijfcoaching

tekstfontein pen 3* per uur

We kunnen afspreken dat je mij een (gedeelte van een) hoofdstuk laat lezen. Ik besteed een uur aan het beoordelen van jouw tekst (maximaal 3.000 woorden), het beantwoorden van jouw vragen, het doen van suggesties en het bedenken van oplossingen. Ook controleer ik jouw tekst op spelfouten, grammatica, zinsconstructies, terugkeer van dezelfde woorden, interpunctie, stijlfouten en andere taalkundige aspecten.

* per vijf uur

Heb je meer dan vier uur begeleiding nodig en wil je dat ik bijvoorbeeld ook kijk naar de opbouw van het verhaal en de uitwerking van de personages, dan is deze optie een betere keuze. Je betaalt in één keer een bedrag vooraf en hebt recht op vijf uur begeleiding.

Telkens wanneer je een of meer hoofdstukken van je verhaal af hebt, stuur je de tekst ter beoordeling naar mij. Zodra ik door jou ingeleverd werk heb nagekeken, stuur ik het met mijn opmerkingen naar je terug met een overzicht van de tot dat moment bestede tijd.

Eindredactie

Wil je dat ik na de voltooiing van het manuscript ook de (eind)redactie ervan verzorg, dan breng ik daarvoor graag een offerte uit. Omdat ik tijdens het coachingstraject nauw betrokken ben geweest bij de totstandkoming van jouw boek, krijg je 10% korting op mijn gebruikelijke redactietarief.

Geniet van het schrijfproces

Worstel niet langer met allerlei vragen en onzekerheden, maar geniet van het schrijfproces. Laat mij je begeleiden bij de totstandkoming van jouw boek.

Mail me vandaag nog, en ik vertel je graag meer over wat ik als schrijfcoach voor jou kan betekenen.