TEKSTSCHRIJVEN

Vind jij het lastig om precies op papier te krijgen wat je te vertellen hebt? Laat het schrijven van jouw tekst dan aan mij over. Ik doe (bijna) niets liever.

tekstschrijver

Als tekstschrijver weet ik als geen ander hoe woorden mensen kunnen boeien, vermaken, informeren, raken en verbinden.  En dat een tekst kracht én het bedoelde effect krijgt, wanneer je precies weet wat je wilt vertellen en aan wie. Daarvan ben ik me altijd bewust, of ik nu een artikel, nieuwsbrief, persbericht, verhaal, tekst voor een website of een column schrijf.

eerst luisteren, dan pas schrijven

Pas nadat ik aandachtig geluisterd heb naar wat degene over of voor wie ik een tekst moet schrijven te vertellen heeft, zet ik woorden op papier. Alleen op die manier kan ik exact, krachtig en helder verwoorden wat de ander bedoelt en wil overbrengen. Het spreekt voor zich dat ik tijdens het schrijven rekening houd met de gewenste ’tone of voice’.

pen_bril_tekstfonteinboeiend & krachtig

Een goede tekst is boeiend, krachtig, foutloos en treft de juiste toon. Daarom zorg ik ervoor dat mijn teksten de aandacht van de lezer vast blijven houden tot de allerlaatste punt. Bovendien gebruik ik geen  overbodige franje, loze kreten, te moeilijke woorden of vage termen.

100% foutloos

Hoewel ik erg kan lachen om blunders op taalgebied (ik ben een enorme Taalvoutjesfan), vind ik dat ik als tekstschrijver foutloos werk moet afleveren. Altijd. Daarom controleer ik elke tekst zorgvuldig, voordat ik hem naar de opdrachtgever stuur.

portfolio

In mijn portfolio vind je tal van voorbeelden van door mij geschreven teksten.

columns schrijven

Ben je niet zo’n schrijver, maar moet je in opdracht van je werkgever columns schrijven? Of ben je ondernemer en vind je dat een column van jouw hand niet mag ontbreken in je nieuwsbrief, op je website of in je mailing?

Ontdek dan wat TekstFontein voor jou kan betekenen.

Weet je wat je wilt vertellen, alleen niet precies hoe? Wanneer je contact met me opneemt, vertel ik je graag wat ik voor jou kan doen.  

“Hoe is het mogelijk dat je zo precies verwoord hebt wat ik je vertelde en bedoelde; ik ben ongelofelijk blij met jouw teksten voor mijn website, dankjewel!”

Tenny Staal, rouw- en verliestherapeut