TEKSTFONTEIN – voor tekst, redactie, cursus

TekstFontein, gevestigd in Velp bij Arnhem, is een initiatief van tekstschrijver en redacteur Christien Romp.

tekstfontein pen 3

TEKSTSCHRIJVEN

Mijn teksten verwoorden wat mijn opdrachtgevers bedoelen. Exact, krachtig en helder. Of het nu gaat om een nieuwsbrief, persbericht, interview, artikel, column of verhaal: elke tekst van mijn hand is foutloos en prettig leesbaar. Omdat ik niet houd van overbodige franje, gebruik ik geen letter te veel en staat elk woord op de juiste plek.

TEKSTREDACTIE

Een onverzorgde tekst is funest voor je professionele uitstraling. Zorg er daarom voor dat jouw webteksten, persberichten, brieven en mailings  foutloos en niet te lang zijn, geen vage termen of loze kreten bevatten, een logische opbouw hebben en de aandacht van de lezer vasthouden. Ik help je graag met het verbeteren van jouw tekst, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw boodschap overkomt zoals je die bedoelt én dat je een verzorgde indruk achterlaat.

MANUSCRIPT

Is je boek klaar? Gefeliciteerd! Maar wacht nog even met het versturen ervan, want geen enkel manuscript kan zonder de kritische blik van een professionele redacteur.

CURSUS

Zou je willen dat jouw teksten niet alleen de aandacht trekken, maar die ook vasthouden? Ontdek allerlei technieken en krijg gereedschap aangereikt tijdens de cursus columns schrijven. 

TAALTIPS EN -ADVIEZEN

In mijn blog vind je niet alleen allerlei handig taaltips en -adviezen, maar ook blunders en nieuws op taalgebied en verschillende columns die te maken hebben met mijn vakgebied.

01_confucius

CONTACT

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver die met een frisse blik naar elke tekst kijkt, naar een redacteur die weet hoe je tekst kunt laten raken of naar een schrijfcursus of -workshop die je helpt zelf beter te gaan schrijven?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.