Raaf – Carine J.A. Maes

Carine J.A. Maes vroeg mij in het voorjaar van 2017 haar manuscript te redigeren. Het betoverde me. Nadat ik de geredigeerde versie van ‘Raaf’ aan haar geretourneerd had, schreef ik op deze website:

“Nu kan ik alleen maar (samen met haar) duimen dat er een uitgever is die net zo van ‘Raaf’ weet te genieten als ik en besluit het uit te gaan geven.”

En wat bleek? Ik had Carine in contact gebracht met Rianne Lampers van Celtica Publishing. Ook op Rianne bleek ‘Raaf’ een magische uitwerking te hebben. Ze vroeg de schrijfster het verhaal nog wat verder uit te diepen en gaf het boek vervolgens uit.

In de zomer van 2018 ligt ‘Raaf’ in de uiteindelijke versie voor me, met een prachtige cover en voorzien van een hartverwarmende opdracht. Het verhaal fascineert me nog net zoals het dat vorig jaar deed en meer: de toevoeging van een aantal hoofdstukken maakt het boek niet alleen af, maar schept ook ruimte voor een vervolg – en dat komt er!

De lovende recensies zijn inmiddels talrijk. Ik maak uit al die enthousiaste reacties twee dingen op:

  • de uitgever en ik zijn beslist niet de enigen die razend enthousiast zijn over de vertelkunst van Carine J.A. Maes
  • met ons kijken velen uit naar het tweede deel in de reeks ‘Verhalen van de lacune’.

https://www.celtica-publishing.nl/fantastische-schrijvers/carine-j-a-maes/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.