Beslist beter bloggen

Je kent ze vast: blogs die je al na drie zinnen laten zuchten van verveling. Ben jij een blogger of van plan te gaan bloggen? En wil jij jouw lezers boeien? Lees dan nog even verder.

kort, krachtig en raak

Als er iets is wat het schrijven van columns me geleerd heeft, is het wel kort en krachtig schrijven. Door het karakter van een column (bondig, puntig, uitdagend) is er geen ruimte om oeverloos in te gaan op saaie details. Een column moet raak zijn en de aandacht van de eerste letter tot de laatste punt vasthouden.

eindeloos bloggen

Vaak gebruiken bloggers details die er niet toe doen en vage, langdradige beschrijvingen. En dat is jammer, want dat komt de leesbaarheid niet ten goede. Het gevolg? Lezers haken af.

cursus columns schrijven

Ik heb een cursus columns schrijven ontwikkeld die je leert hoe je de aandacht van de lezer vasthoudt. Hoe je hem/haar kunt prikkelen, vermaken en verbazen. Je leert niet alleen hoe je goede columns schrijft, maar ook hoe je aantrekkelijker, bondiger en krachtiger kunt schrijven. Daarna zul je bijvoorbeeld ook beter gaan bloggen.

waarom TekstFontein?

Waarom zou je mijn cursus gaan volgen? Bij grote(re) instituten ontbreekt het aan persoonlijke aandacht doordat docenten geen tijd hebben of doordat je telkens weer een andere toegewezen krijgt. Kies je voor mijn cursus, dan kies je voor kwaliteit, betaalbaarheid en volop persoonlijke aandacht.

gratis proefles

Wil jij ook korter en krachtiger leren schrijven (bloggen)? Neem dan meteen contact op.

2 gedachten aan “Beslist beter bloggen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.