Ruggespraak Onze Taal – februari/maart 2021

Over schone voeten, bijzondere kippen, opgetogen bomen en het dragen van winkelwagens.

Hoewel de lockdown nog steeds voortduurt en we het coronavirus nog steeds niet kwijt zijn, gloort er ook hoop. En het voorjaar komt eraan. Vandaag zag ik de eerste sneeuwklokjes en daar werd ik een beetje gelukkig van. Dat word ik ook altijd van de rubriek Ruggespraak van Onze Taal. Vanmiddag lag de nieuwste editie op de mat. En zoals altijd deel ik hier een beetje van mijn geluk.

Ik trap af met deze aparte vacature.

Weekendkrant Teylingen

Dát zijn pas vrije-uitloop-eieren.

Lagerweijeieren.nl

Voeten wassen voor je instapt!

Website ANWB

Ik denk dat ik mijn boodschappen maar laat bezorgen.

Winkel in Hasselt (B)

‘Jippie!’

De Stentor

Een ordinair jurkje, kortom.

Website Mart Visser

De rubriek ‘Ruggespraak’ bevat nog meer missers en het maandblad uiteraard veel meer dan ‘Ruggespraak’ alleen. Het staat vol met taaladviezen, interviews met o.a. schrijvers en taalwetenschappers, interessante columns en artikelen over uiteenlopende taalkwesties. Wil jij voortaan ook het maandblad van ‘Onze Taal’ (op papier én digitaal) ontvangen? Meer informatie vind je via de website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.