Jubileumactie: gratis proefredactie manuscript

TekstFontein bestaat 10 jaar. Wie jarig is, trakteert en daarom krijg je tot 1 mei 2019 een proefredactie van jouw manuscript cadeau. Zo’n proefredactie is belangrijk. Voor jou (en voor mij). Hieronder lees je waarom.

Redacteur zoeken

Stel dat je op zoek bent naar een professionele redacteur voor jouw manuscript. Een zoektocht op internet levert je dan tientallen namen op. Maar met wie ga je in zee? Ga je af op je gevoel? Laat je je uitsluitend leiden door wat anderen zeggen, door de uitstraling van een website of door het tarief?

Vertrouwen

Je hebt hard gewerkt aan je boek en wilt er zeker van zijn dat je het in vertrouwde handen geeft. Is de redacteur die je op het oog hebt wel degene die het best bij je past, jouw manuscript naar een (nog) hoger niveau kan tillen? Kortom: kun je de beoogde redacteur vertrouwen?

Proefredactie

Ik vind dat vertrouwen belangrijk. Je geeft me als auteur niet zomaar iets, maar werk waar je jouw hele ziel en zaligheid en heel veel tijd in gestopt hebt. Daarom maak ik altijd een proefredactie. Je ziet dan hoe ik te werk ga en of die manier past bij wat jij zoekt. Omgekeerd geeft zo’n proefredactie mij de mogelijkheid te beoordelen hoeveel tijd ik kwijt zal zijn aan het redigeren van jouw manuscript. Dat levert jou dan weer een weloverwogen offerte op.

Cadeau van TekstFontein

Om te vieren dat TekstFontein 10 jaar bestaat, krijg je tot 1 mei 2019 de proefredactie van 1.000 woorden van je manuscript cadeau. Op de pagina manuscriptredactie lees je alles over wat ik als redacteur voor je kan betekenen en kun je een proefredactie aanvragen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.