Jubileum-columnwandeling 29 september 2019

Van elkaar kun je leren en samen schrijven levert enorm veel inspiratie op. Ook een wandeling is inspirerend; het maakt je hoofd leeg zodat er plaats komt voor nieuwe ideeën, inzichten en … columns!

columnwandeling

In het verleden heb ik regelmatig columnwandelingen georganiseerd: eerst wandelen en aansluitend een schrijfworkshop. Ik vond het een mooie manier om de cursus columns schrijven af te sluiten. Om verschillende redenen is het er de laatste tijd niet meer van gekomen, maar ik wil dit jubileumjaar niet voorbij laten gaan zonder zo’n prachtige columnwandeling. Ik neem je op zondag 29 september 2019 graag mee naar een van de mooiste natuurgebieden in ons land en laat je ontdekken hoe fijn, inspirerend en verfrissend zo’n columnwandeling is.

columnwandeling
Posbank

hoe, wat, waar 

Bij voldoende inschrijvingen stuur ik je begin september de verkorte cursus columns schrijven, zodat je je alvast een beetje kunt voorbereiden (en verheugen). Mocht je de volledige cursus al gevolgd hebben, dan kun je met deze korte versie je kennis wat opfrissen.

We ontmoeten elkaar op zondag 29 september 2019 op een locatie dicht bij de Posbank. Houd tijdens de wandeling je ogen en oren wijd open en registreer elk detail, de manier waarop de zon speelt met de bomen, een achteloos neergesmeten folder of een rare opmerking van een toevallige passant. Na de wandeling praten we na in een aan de rand van het bos gelegen restaurant, waarna we aan de slag gaan met pen en papier. Ik durf te wedden dat het ook jou lukt om de opgedane indrukken te verwerken tot een (opzet voor) een geweldige column tijdens deze workshop.

De wandeling zelf duurt ruim een uur, de workshop ongeveer negentig minuten. Of we ‘s ochtends of ‘s middags afspreken, laat ik afhangen van de weersverwachting.

wat kost het en wat krijg je?

Deze speciale jubileumeditie kost € 49,95 (incl. btw) per persoon. Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • de verkorte cursus columns schrijven
  • een heerlijke wandeling in goed gezelschap
  • prettige gesprekken en een frisse neus
  • bruikbare schrijftips, voldoende schrijfpapier en een pen
  • twee consumpties naar keuze*
  • een aangename middag vol schrijfplezier
  • feedback op jouw column (die je me naderhand per e-mail toestuurt).

(* Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.) 

columnwandeling

inschrijven 

Ga je mee met de jubileum-columnwandeling op 29 september? Je kunt je tot 10 september 2019 inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Na ontvangst van jouw bericht neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Omdat ik aan iedereen de nodige aandacht wil kunnen besteden, kunnen er maximaal 10 mensen mee. De jubileum-columnwandeling gaat door als minstens 5 enthousiaste wandelaars/schrijvers zich hebben aangemeld.

Graag tot 29 september aanstaande!