eigen! magazine Arnhem, editie #32

Sinds 2011 heb ik twaalf keer ‘de wandeling’ in eigen! magazine Arnhem verzorgd. Voor editie 32 ging ik voor de dertiende keer op pad met fotograaf Ronny Rozenberg. De wandeling voerde ons over landgoed Beekhuizen, aan de rand van Velp. Daar vertelde Dirk Hilbers over hoe hij zijn passie voor de natuur op anderen overbrengt.   

Het werd weer een inspirerende en tegelijkertijd leerzame wandeling. Ik realiseerde me opnieuw hoe prachtig onze ‘achtertuin’ is en hoe belangrijk het is, er zuinig op te zijn. Ecoloog Dirk Hilbers, drijvende kracht achter de Crossbill Guides Foundation, leerde ons op een andere manier kijken naar bomen, vogels, water en … zwammen. Benieuwd naar wat hij al wandelend te vertellen had? Het artikel vind je hier.

Deze nieuwste editie van eigen! magazine Arnhem staat zoals gebruikelijk weer vol verrassende interviews, prachtige foto’s, interessante artikelen, cultureel en ander nieuws. Het blad is sinds afgelopen week online te lezen, maar ook verkrijgbaar bij deelnemende adverteerders en te koop bij verschillende boekhandels in (en om) Arnhem.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.