eigen! magazine Arnhem, editie #31

Ook aan de 31e editie van ‘eigen! magazine Arnhem’ mocht ik meewerken. Voor de rubriek ‘de wandeling’ gingen fotograaf Ronny Rozenberg en ik op pad in een gebied dat al jaren een van de belangrijkste Arnhemse onderwerpen van gesprek is: Stadsblokken-Meinerswijk.

Landschapsarchitect Harro de Jong en gebiedsontwikkelaar Gert Zwartscholten wandelden met ons door het gebied dat zich aan de zuidkant van de John Frostbrug langs de oevers van de Rijn uitstrekt: Stadsblokken-Meinerswijk. Ze vertelden ons over hun plannen voor het gebied. Natuurlijk kwam ook het op 30 november  te houden referendum ter sprake: de Arnhemmers mogen zich dan over die plannen uitspreken. Het werd een memorabele wandeling in een in veel opzichten bijzonder gebied. Het artikel vind je hier.

ronny-rozenberg_eigen-magazine-arnhem_de-wandeling
© Ronny Rozenberg

Voor dit nummer kon ik wegens tijdgebrek niet meer dan deze ene bijdrage leveren. Diverse collega-tekstschrijvers hebben gezorgd voor verrassende interviews, interessante artikelen en prikkelend nieuws, zodat er zoals gebruikelijk weer veel moois te lezen valt in eigen! magazine Arnhem. Dankzij het vakwerk van fotografen uit Arnhem en omstreken valt er ook weer veel moois te bekijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.