eigen! magazine Arnhem, editie #30

In het voorjaar van 2007 verscheen de eerste editie van eigen! magazine Arnhem. Het voorwoord werd indertijd geschreven door de Arnhemse burgemeester Krikke. Er zijn negen jaren verstreken en deze week verscheen eigen! voor de dertigste keer. Een jubileumeditie, dus.

Deze dertigste editie is niet alleen vanwege dat jubileum bijzonder. Het formaat van het blad is aangepast. En Pascal Gödden, die normaal gesproken het voorwoord schrijft, stond graag zijn gebruikelijke plek af aan de heer Kaiser, Arnhems huidige burgemeester. Even verderop staat Pascals indrukwekkende ‘geen voorwoord’.

Net als alle voorgaande uitgaven staat eigen! magazine Arnhem #30 weer vol wetenswaardigheden, nieuwtjes, aankondigingen, mooie artikelen en prachtige foto’s. Ik ben er niet zo’n beetje trots op dat ik opnieuw een bijdrage aan eigen! heb mogen leveren.

Op een mooie lentedag ging ik op de fiets naar Viskid Boaz, die me alles vertelde over zijn enigszins uit de hand gelopen hobby: vissen.

Viskid Boaz_eigen #30

Een paar weken later ging ik weer wandelen met fotograaf Ronny Rozenberg en een bekende Arnhemmer.  Theo Reesink liet ons zien hoe en waar de Jansbeek (‘een chique dame’, zoals hij haar noemt) straks weer een prominente plek in de stad krijgt.

(Klik op de foto om het artikel te lezen.)

Eigen! magazine Arnhem #30 is sinds afgelopen week gratis verkrijgbaar bij deelnemende adverteerders en te koop bij verschillende boekhandels in (en om) Arnhem.

En voor wie geen papieren exemplaar weet te bemachtigen is deze 30e editie ook weer online beschikbaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.