eigen! magazine Arnhem, editie 29

De nieuwe editie van eigen! magazine Arnhem is uit! Een voor mij bijzondere dit keer, want zonder dat ik daarbij had stilgestaan, ging ik voor de tiende keer wandelen voor het Arnhemse magazine. 

Ik ging op pad met fotograaf Ronny Rozenberg en met Edwin Verdurmen, directeur van het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem (CASA). Aan het eind van onze wandeling vroeg Edwin:

“Hoe vaak heb jij de wandeling voor eigen! magazine gedaan?”

foto_s de wandeling #29 © Ronny Rozenberg“Dit is de tiende keer!” moest ik tot mijn verbazing constateren. Ook deze (jubileum)wandeling bracht me – in aangenaam wandelgezelschap – langs prachtige plekken in Arnhem. Het werd weer een mooie, inspirerende en boeiende wandeling. Benieuwd naar wat Edwin en ik allemaal te bespreken hadden? Je leest het hier.

Toen Joost Ooijman me een paar weken daarna vroeg of ik de tekst voor een artikel over zijn fotografiecursus wilde verzorgen, sprong ik op de fiets en ging ik bij hem op de koffie in zijn fotostudio in Velp. Waarom Joost graag eerst doet en daarna pas denkt, lees je hier.

eerst doen dan denken

Natuurlijk valt er in deze 29e editie nog veel meer te lezen, bekijken en beleven. Eigen! magazine staat weer vol interessante artikelen, prachtige foto’s en allerlei groot en klein Arnhems nieuws. Voor wie geen papieren exemplaar (meer) weet te bemachtigen is ook deze 29e editie van eigen! magazine Arnhem weer online te lezen.  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.