eigen! magazine Arnhem, editie 28

De afgelopen maanden ben ik weer op pad geweest voor eigen! magazine Arnhem. 

eigen magazine arnhem

Eerst ging ik naar Spankeren, voor een interview met Maurice Mutsaers,  eigenaar van Regioglas. Een paar weken later zat ik op het Arnhemse bedrijventerrein IJsseloord om de tafel met de directeur van beslist.nl, Kees Verpalen.  En ook voor deze editie verzorgde ik met fotograaf Ronny Rozenberg ‘de wandeling’. We wandelden met wethouder Hans Giesing van het station in Arnhem naar de Rijnkade en kwamen alles te weten over de figuurlijke rode lopers die de gemeente op verschillende plaatsen in de stad heeft uitgerold en nog wil uitrollen.

Woon je niet in (de buurt van) Arnhem, waar deze 28e editie verkrijgbaar is, maar ben je toch benieuwd naar de inhoud? Die is zoals gebruikelijk ook online te lezen. De complete editie vind je hier:

en klik je op een foto hieronder, dan beland je vanzelf bij het bijbehorende, door mij geschreven artikel. Ik wens je veel leesplezier!

interview met Kees Verpalen – Beslist.nl

“Ik wil vooral iets betekenen voor de consument dus een publieksprijs is een enorme bevestiging.”

eigen_kees verpalen

‘de wandeling’ met wethouder Hans Giesing  

“Stel je toch eens voor dat een bezoeker straks per trein arriveert, onder het golvende stationsdak doorloopt en dit dan ziet.”

eigen_hans giesing

interview met Maurice Mutsaers – Regioglas

“Na al die jaren fascineert glas me nog steeds.”

eigen_maurice mutsaers

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.