begeleiding bij jouw verhaal

Als je afscheid hebt genomen van een dierbare, bent ontslagen en je vervolgens suf solliciteert, een kind hebt gekregen of ruzie met een vriend, als je strijdt tegen een ziekte of een prachtige reis hebt gemaakt, of wanneer je jouw levensverhaal graag wilt delen met anderen, dan is het goed om je ervaringen op papier te zetten.

verhaal op papier 

Je ervaringen op papier zetten, kan therapeutisch werken. Maar wat nu, als je niet weet waar je moet beginnen? Of wanneer je ergens halverwege bent en geen idee hebt, hoe je verder moet? Dan maar stoppen met schrijven? Natuurlijk niet!

Ik help je graag, zodat jouw verhaal terechtkomt waar het hoort: op papier! Als dat gelukt is, is dat niet alleen prettig voor jou. Publiceer je het op internet (of wie weet, als boek) dan hebben ook anderen er wat aan.

begeleiding bij jouw verhaal

Het is fijn om tijdens het schrijven van je verhaal een klankbord te hebben. Iemand aan wie je kunt vragen of je op de goede weg bent of hoe je verder moet. Iemand die begrijpt dat je soms de juiste woorden niet kunt vinden en die je kan helpen precies dat op te schrijven wat je kwijt wilde. Omdat ik houd van verhalen en zelf jarenlang ervaring heb opgedaan in het schrijven van levensverhalen en in het begeleiden van anderen, wil ik jou graag helpen. Je kunt kiezen voor eenmalige, uitgebreide of complete begeleiding. De kosten heb je daardoor zelf in de hand.

hoe werkt het?

Hoe het werkt, kun je hier zienmaar je kunt natuurlijk ook meteen contact met me opnemen. Informatie over de mogelijkheden, de tarieven en wat je van mij kunt verwachten, stuur ik je dan zo snel mogelijk toe.

1 thought on “begeleiding bij jouw verhaal”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s