eigen! magazine Arnhem, editie #32

Sinds 2011 heb ik twaalf keer ‘de wandeling’ in eigen! magazine Arnhem verzorgd. Voor editie 32 ging ik voor de dertiende keer op pad met fotograaf Ronny Rozenberg. De wandeling voerde ons over landgoed Beekhuizen, aan de rand van Velp. Daar vertelde Dirk Hilbers over hoe hij zijn passie voor de natuur op anderen overbrengt.   

Het werd weer een inspirerende en tegelijkertijd leerzame wandeling. Ik realiseerde me opnieuw hoe prachtig onze ‘achtertuin’ is en hoe belangrijk het is, er zuinig op te zijn. Ecoloog Dirk Hilbers, drijvende kracht achter de Crossbill Guides Foundation, leerde ons op een andere manier kijken naar bomen, vogels, water en … zwammen. Benieuwd naar wat hij al wandelend te vertellen had? Het artikel vind je hier.

Deze nieuwste editie van eigen! magazine Arnhem staat zoals gebruikelijk weer vol verrassende interviews, prachtige foto’s, interessante artikelen, cultureel en ander nieuws. Het blad is sinds afgelopen week verkrijgbaar bij deelnemende adverteerders en te koop bij verschillende boekhandels in (en om) Arnhem.

Wie geen papieren versie heeft, kan deze editie hier online lezen.

Auteur: TekstFontein

tekstschrijven | redactie tekst en manuscript | cursus columns schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s