Grote schoonmaak

Ja, je ziet het goed: TekstFontein.com heeft weer een kleine gedaanteverwisseling ondergaan. En bij deze bescheiden facelift blijft het niet. Er gaat meer veranderen op deze website. 

De komende tijd zal ik een grote schoonmaak houden: wat geen doel of functie meer heeft, zal ik wegdoen. Hetzelfde zal gelden voor de artikelen waarover ik niet langer tevreden ben. En ook het aanbod gaat veranderen: vanwege mijn drukke parttimebaan moet ik steeds kieskeuriger worden in wat ik wel en niet meer wil doen voor TekstFontein.

Het is tijd om terug te gaan naar de essentie, naar de passie van waaruit ik zeven jaar geleden begon: tekstschrijven! Hoe deze website er over een poosje uit zal zien, weet ik nog niet precies. Dat zal (mij en jou) gaandeweg duidelijk worden.

Voor suggesties sta ik overigens open. Wat vind jij niet interessant op TekstFontein.com en wat zou jij liever niet zien verdwijnen? Laat het me weten. Per slot van rekening bestaat deze website dankzij én voor jou.

Auteur: TekstFontein

tekstschrijven | redactie tekst en manuscript | cursus columns schrijven

5 thoughts on “Grote schoonmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s