wat mensen zeggen

Een kleine greep uit de vele reacties die ik in de loop der jaren ontving naar aanleiding van een door mij geschreven artikel, boek, column, verhaal of blogpost, gegeven cursus of workshop, geleverde (manuscript)redactie of schrijfcoaching. 

“Soms ben je als schrijver zo enthousiast bezig dat je bedoelingen ontsnappen uit het kader van de grammatica. Christien heeft me heel goed geholpen door mijn tekst waar nodig terug te duwen dat kader in. Hierbij slaagde ze erin de bedoeling vast te houden of zelfs te accentueren. Een prettige, professionele redacteur!”
George Knottnerus, auteur van ‘Vikingzoon’ en ‘Armin de paardenjongen‘.

“Christien weet steeds weer het verschil te maken tussen een gewone tekst en een boeiend artikel.”
Pascal Gödden, redacteur eigen! magazine Arnhem (over de artikelen die ik voor eigen! schreef).

“Christien heeft mij tien maanden lang geholpen met het bijschaven en verbeteren van MCTL, een methodiek voor de toepassing van IT. Ondanks het wat zakelijke onderwerp is ze een enorme steun geweest. Daarnaast heeft ze tussendoor ook nog de redactie van mijn eerste boek gedaan en dat is inmiddels verschenen. Al met al heb ik heel prettig met Christien gewerkt en ik kan haar van harte aanbevelen.”
Ton van den Hoogen, Tot Z Diensten B.V. 

“Ik typ en delete, schrap en voeg toe. Ik vergeet de tijd, verwaarloos mijn huishoudelijke plichten, laat de broodjes verbranden, hoor niet meer wat mijn wederhelft zegt. Ja, ik weet het zeker: ik ben nu al verslaafd!”
Margo Eggermont, over de cursus columns schrijven.

“Christien van ‘Tekstfontein’ heeft gezorgd voor de eindredactie van mijn sprookjesfeuilleton. Het klikte met deze warme, erg professionele vrouw. Wat een ervaring!”
Carine Maes, auteur ‘Raaf’.

“Echt een aanrader, die Skypeworkshop van TekstFontein met opdrachten waar je echt wat van kunt leren.”
Saskia van den Bor, tekstschrijver. na het volgen van de voor haar op maat gemaakte workshop ‘Schrappen en Prikkelen’.

“Ik ben erg blij met Christien. Ik had de offerte snel in huis en ook haar reactie op mijn manuscript had ik ruim voor de deadline binnen. Haar enthousiasme vond ik heel prettig, dat was voor mij een reden om met haar samen te werken. Christien is iemand met hart voor haar vak en dat vak verstaat ze ook nog eens goed. Een gouden combinatie!”
Lisanne van de Weerdhof, auteur ‘Werken vanuit je DNA’.